Inici

WEB EN CONSTRUCCIÓ (Febrer, 2017)

El projecte didàctic DicMus

El projecte DicMus es va iniciar en el curs 2008-2009 en el context de l’àrea de Música amb alumnat d’ESO i Batxillerat de l’institut Jaume Vicens Vives (Girona). El 2017 iniciem la importació, revisió i ampliació dels continguts en aquest entorn, publicats anteriorment a: http://dicmus.blogspot.com.es/

El projecte i la implementació corren a càrrec de Marta Orts i Alís (orts@xtec.cat).

OBJECTIUS

Entre d’altres:

  1. Reforçar i ampliar el coneixement del lèxic específic de l’àrea de Música per augmentar la comprensió lectora dels continguts curriculars i àmbits temàtics de l’assignatura.
  2. Realitzar un diccionari de termes musicals mitjançant el treball col·laboratiu i cooperatiu.
  3. Publicar en un entorn digital les cerques realitzades de manera que permeti la seva consulta posterior, independentment del grup d’alumnes que l’hagi realitzat i el curs acadèmic en què s’hagi desenvolupat el treball.

CONTEXTUALITZACIÓ

El treball -encara en procés- s’emmarca en un dels projectes de centre. Concretament, en el projecte TACeduCAT, basat en la utilització transversal de les noves tecnologies  -TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i TAC (Tecnologies d’Aprenentatge Col·laboratiu)-  i el treball competencial.

MATERIALS

Veieu: Fonts documentals consultades