Teatre Musical del curs 2017-2018

Nora Gorris (2017-2018 ESO3, Teatre Musical)

Aquest any, el nostre primer any de Teatre Musical, vam començar fent uns castings on els nostres companys i la professora veien els talents de cada persona. A partir d’aquí hem creat una gran obra, que s’ha muntat a partir de l’actuació de dansa de l’Helena Rutllant sobre el tema musical “La màquina d’escriure” de Leroy Anderson. Gràcies al fet d’haver-nos d’organitzar, ens vam repartir rols i ens vam separar en grups per escriure el guió de cada escena.

bty

Quan estàvem enllestint la història, vam assistir a una audició comentada al teatre del nostre institut. A l’audició “La Música en el Cinema” vam comprovar que a través de la música, a les pel·lícules es transmeten sentiments, emocions, i això ens ha ajudat a saber triar el moment on posar cada música en la nostra obra i hem pogut aplicar els coneixements apresos. A més, hem tingut la sort que al llibre de música del curs passat ens parla sobre coses del teatre i ens ha ajudat a polir l’obra.

Crec que ens ha anat molt bé aquesta audició, i també aquest trimestre, ja que hem après molt i, sobretot, hem creat una gran obra, que no és tan fàcil com em pensava. Gràcies al treball i a les actuacions dels companys, ho hem aconseguit.

Deixa un comentari

Post Navigation