2011-2012. Deesses i jardins. BAT1

Deesses i jardins

Musical creat pels alumnes de 1r de batxillerat C i D de l’optativa “Expressió musical”:  Sílvia COMAS, Anna GINABREDA, Helena RAMON, Clara SANT i Joan XIFRA.

Aquest musical organitzat en sis escenes és totalment inèdit i original perquè, a diferència d’altres cursos en què els alumnes s’han basat en cançons preexistents i conegudes, nosaltres hem adaptat obres d’en Joan Xifra. Per fer-ho hem adaptat la tessitura d’algunes de les seves cançons i en altres hi hem afegit noves veus per fer el cor.

Sobre el títol

El títol DEESSES I JARDINS fa al·lusió a dos dels elements claus de l’obra: a la protagonista, Juno, el nom de la qual és el d’una deessa llatina, i al jardí, en el que hi ha un roser carregat de significat. Tot i que el títol revela dos elements importants de l’obra, no es pot comprendre la història fins que no s’ha vist en la seva totalitat. Aquest és el misteri.

Sinopsi

Un dels protagonistes, en Guim, s’enamora de Juno gràcies a la Marta,  una amiga comuna. En Guim no creu que Juno estigui interessada per ell,perquè ella no exterioritza els seus sentiments. Per altra banda, una altra amiga d’en Guim, la Paula, creu que la Juno no li convé i, conseqüentment, li presenta una altra amiga, la Cris. Finalment, en Guim s’enfronta a Juno. Ella li correspon i reconeix els seus sentiments.

Cançons

  • “Melodia indecisa” (2011, Joan Xifra)
  • “Cafè sol” (Joan Xifra)
  • “El Roser” (Joan Xifra)
  • “El Rei” (Joan Xifra)
  • “Nits fosques, cervesa calenta” (Joan Xifra)
  • “You’re the one that I want”, del musical Grease (1978, John Farrar)

Deixa un comentari