2012-2013. C2: epidèmia rítmica. ESO3

C2: epidèmia rítmica. Acció, reacció, rePERCUSSIÓ

Projecte artísticomusical inèdit de l’alumnat de l’alternativa de música de 2n d’ESO: Marc AMORÓS, Nikita BAZUEV, Neus BIGORDÀ, Carlos Daniel DOS SANTOS, Sara ETTEHADI, Laia FONALLERAS, Sergi GARCIA, Pep GELIS, Wanting LI, Helena MADRENYS, Guillem OLIU, Oriol PIQUERAS, Linmin QIU, Oriol RIBAS, Tomàs, SINDERMAN, Nil TRIAS, Cèlia VICENS, Meritxell VICENS i Maria VILAMITJANA.

Idea

Ens hem inspirat en ambients on hi convivim cada dia, situacions quotidianes, personatges que tenim molt a l’avast… i ens hem decidit per fer una obra musical ambientada en un institut on els personatges són professors, alumnes i algun monitor.

Sinopsi

“C2, epidèmia rítmica: acció, reacció rePERCUSSIÓ”, una creació musical pròpia a partir de percussions corporals i percussions amb objectes sonors o material de rebuig. L’acció transcorre en un institut i s’organitza en tres escenes: la sala de professorat, l’aula de música i el menjador del centre, on apareixen diferents personatges: professors de quasi totes les assignatures, titulars i suplents, i alumnes d’una classe de música.

En un entorn silenciós i avorrit, un professor inquiet, amb un ritme vital contagiós, propaga una epidèmia a tot el centre.

Estrena

L’obra es va estrenar el 30 d’abril de 2013 el IX Certamen  infantil i juvenil de lectura en veu alta, organitzat per l’Enciclipèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari