2014-2015. Què fem amb un foulard? ESO4

Projecte trimestral (1h/setmana) del primer trimestre.

El treball en grups va generar les següents propostes:

  • Vestuari i complements: bikini, davantal, faldilla,
  • Atrezzo: bolquers, manguitos, llum frontal, llibre, banda o cinta d’honor,
  • Caracterització: panxa d’embarassada,

A partir de les propostes de tots els grups, cadascun ha elaborat els seu propi guió. Les produccions realitades han estat:

El gelat 1000

Aleix Comino (4C), Silvia López (4C), Iris Revés (4C), Bet Fradera (4C), Neus Bigordà (4B), Lorena Vasquez (4C) i Maria López (4B)

La història que hem escrit tracta sobre una mare i les seves dues filles que van a passar el dia a la platja. El conflicte sorgeix quan la filla gran s’adona que una altra nena ha guanyat el premi del elat número 1000 i la mare l’ha de consolar perquè pari de plorar. Al final marxen totes tres contentes a casa, després de passar un perfecte dia de platja.

Tot pot canviar en un sol moment

Said Arguijo (4C), Aleix Garcia (4B), Laura Martín (4B), Santi Martinez (4B), Maria Pilsa (4B), Hedi Meson (4C) i Paula Rosales (4B) i Khaoula Tanane (4B).

Una noia molt estudiosa, tranquil·la i que mai es fica en problemes decideix anar-se’n de festa amb el seu millor amic a passar uns dies a la platja. Sembla estrany que en aquest simple fet et pugui canviar tant la vida!

Família nombrosa,

Laia Ylla (4B), Isabel Mier (4B), Laura Vivas (4B), Laura Fideu (4B), Estefania Nasui (4B), Souhayla El Boughlami (4C), Nora Candanedo (4C) i Sonia Geli (4C).

Una jove molt guapa guanya el premi Miss Catalunya. És famosa i un fan l’agradeix i la viola. A consequència té un fill no desitjat, però decideix tenir-no. Això fa que es posi a llegir  llibres per aprendre a posar bolquers i saber com cuidar un nen.
Al cap d’uns anys coneix un noi i tenen un fill. Un dia, quan  tots tres van a la platja, el nen gran quasi s’ofega. Des de llavors li va posar manguets. Finalment, la jove troba un xicot que és cuiner. Al cap d’uns anys tenen un fill. Ja són masses per viure en el petit pis de ciutat que tenen i decideixen anar a viure a una casa, al camp.

Els somnis no són impossibles, per Arthur Mafra (4C), Farouk Boukhaldi  (4B), Diana Cruz (4B), Hayat Bel Arbi  (4C), Maria Vilamitjana (4B), Emma Almeda (4C) i Júlia Serra (4B)

Aquesta és la història de la Laura, una noia jove i enamorada. La seva vida dona un gir inesperat i canvia per complet a causa d’un seguit de fets que li faran dubtar si pot arribar a aconseguir els seus somnis. Somnia tenir aquella vida que sempre havia volgut, però s’adona que tot i que no ho aconsegueixi, ella ja és feliç.

Deixa un comentari