2015-2016. Walt Disney. ESO3

En el darrer trimestre dels curs 2015-2016, l’alumnat de l’optativa de Teatre musical de 3r estem preparant un musical amb cançons de les produccions de Walt Diseny.

Disney (5 de desembre de 1901 – 15 de desembre de 1966) va ser un productor, director, guionista i animador americà. És un dels principals creadors del cinema d’animació infantil. Principalment és conegut per ser el creador del personatge d’animació Mickey Mouse. Va ser premiat amb 26 premis Òscars i obtingué un total de 59 nominacions, 7 premis Emmy i un premi de Cecil D. Demille.

Sinopsi

Personatges

Aina: Irene LLORET
Alba: Georgina MÉNDEZ
Bet: Fabiana JUSTINIANO
Clara: Nora YlLLA
Elisa: Carina OXANII
Laura: Mirna PUJOL
Marc: Oriol MOLL
Paula: Maria RAMOS
Sol: Lluna VALLS
Cloe: Dana RAMOS
Lucas: Pau ARANA
Joan: Aleksei MUNDO
Pol: Joel IGLESIAS

Les cançons del nostres musical

L’obra s’estructura en onze escenes i en cadascuna s’interpreta un tema representatiu d’una de les pel·lícules de la factoria Disney. Les cançons que s’han triat pel nostre musical són representatives de les següents pel·licules d’animació de Disney:

 1. Blancaneus i els set nans. Blancaneus era una nena molt bonica que tenia la pell tant blanca com la neu.  La seva madastra, la nova i segona esposa del seu pare, el rei, era una bruixa malèfica. La seva gelosia fa que ordeni a un caçador que mati Blancaneus per ser ella la dona més bella del regne.  Quan ha d’executar l’ordre, el caçador s’adona de la injustícia i l’abandona al bosc perquè no la trobin. Uns nans la troben i l’acullen a casa seva. Quan el mirall de la veritat que tenia la bruixa si diu que Blancaneus és viva, la bruixa maquina la manera per enverinar-la ella mateixa amb una poma emmetzinada. Amb el tema “Hi ho, hi ho” dels nans, una part del grup s’incorpora a escena dramatitzant la situació.
 2. La Sireneta. Ariel és una sirena que salva un príncep d’una naufragi i se n’enamora d’ell. La sireneta decideix fer un pacte amb Úrsula, la bruixa del mar, per poder-se convertir en una dona i retrobar el príncep i enamorar-lo. Lluna VALLS canta “Parte de tu mundo”.
 3. Mary Poppins. La família Banks contracta els serveis d’una institutriu molt peculiar, Mary Poppins, que té poders màgics. Tot i el seu perfil, la seva manera d’educar el nen i la nena de la família fa que aprenguin els valors més importants de la vida. En aquesta tasca compta amb l’ajut del seu amic Bert, un escuraxemeneies.  Irene LLORET canta “Chim Chim Cher-ee”,
 4. La Ventafocs. La Ventafocs és una noia que viu amb la seva madrastra i les seves germanastres, que la menystenen i no la deixen participar de la vida familiar. La tracten com una treballadora de la casa, al servei dels seus capricis i necessitats. El rei del país organitza un ball perquè el príncep conegui les noies en edat de casar-se perquè triï la que podria ser la seva esposa. La invitació que arriba a casa de la Ventafocs és per les tres noies, però la seva madrastra ho embolica perquè no hi pugui assistir. Tot i les seves maquinacions, i amb el vestit destrossat, la Ventafocs troba l’ajut d’una fada protectora que li proporciona un nou i meravellós vestit, unes sabates de cristall, i una carrossa màgica menada per uns patges també màgics. La única condició que li dóna és que quan siguin les dotze del vespre, ha de retornar a casa o la carrossa es convertirà en una carbassa, els patges, en ratolins… Mentre balla amb el príncep, sonen les 12, i la Ventafocs surt apressadament de palau. Amb les presses, li cau una sabata. Georgina MÉNDEZ canta “Estoy sola”.
 5. Frozen. Hi ha una profecia que condemna al regnen de Frozen a viure en un hivern etern. Anna s’alia amb Kristiff, un home de les muntanyes, per emprendre un viatge en busca de la Regna de la Neu i posar fi al gèlid encantament. Danas RAMOS canta “Let it go”.
 6. La Bella i la Bèstia. Quan el pare de Bella és apressat en un castell, ella ofereix ocupar el seu lloc. El castell és propietat de la Bèstia, un jove príncep que viu sota els efectes d’un encanteri. Quan s’enamoren, es trenca l’encanteri. Nora YLLA i Irene LLORET canten “Bella y Bestia son”.
 7. Pocahontas. Pocahontas és una jove princesa índia amb molt bon cor i una saviesa innata. En John Smith és un colonitzador anglès d’ulls blaus ambla ferocitat d’un aventurer. Ella somnia en un futur de pau i ell, en la conquesta. Mirna PUJOL canta “Colores en el viento”.
 8. 101 dàlmates. Maria RAMOS canta “Cruela de Vil”.
 9. Hannah Montana. Nora YLLA balla el tema “Hoedown throwdown”.
 10. Brave. ” Nora YLLA canta “Volaré”.
 11. High school musical-2. “What time is it?”, a càrrec de tot el grup.

El musical

 • Guió: Nora YLLA
 • Vestuari i caracterització:
 • Atrezzo:
 • Tècnics de llum:
 • Tècnics de so:

 

 

Deixa un comentari