2000-2001

Concert de Nadal

Cor format amb alumnat dels CV4, Bat 2 i professorat

Programa

  • “Dona Nobis Pacem” (canon). W.A. Mozart
  • “Joia en el món”. Haendel
  • “Els àngels allà a la glòria”. Harm. M. Oltra
  • “El cant dels ocells”. Harm. P. Casals
  • “El noi de la mare”

Sant Jordi

Muntatge escènic en que la gestualitat i les percussions amb objectes quaotidians són les protagonistes. També hi ha cants, flautes i guitarres.

Escenes

  1. A l’estació. El personal de neteja feineja en una estació del metro de Moscou, amb columnes i escultures mitològiques. Un rellotge marca les anades i vingudes dels trens. Els viatgers esperen a l’andana, als bans de l’estació, compren revistes i diaris al quiosc per passar l’estona. Hi ha un grup d’excursionistes que amenitzen l’espera amb cants propis del focs de camp.
  2. Al tren. La campana anuncia la imminent marxa d’un tren. El revisor marca els tiquets en entrar. Els guàrdies de seguretat vigilen que ningú prengui mal a l’andana, que cap carterista faci una estrebada imprudent, que tothom circuli en ordre. Grupets de turistes estrangers que baden.
  3. Un Sant Jordi anacrònic. Un Sant Jordi despistat, passa per l’andana i s’espanta en veure el “cavall de ferro”. Dins del túnel fosc s’escolta un esbufec. L’heroi treu l’espasa i es disposa a fer front al drac.
  4. Jardins de l’estació. Amb l’arribada d’un tren baixen passatgers que surten de l’estació per anar a treballar, a casa, a comprar… Als bancs dels jardins, una parella d’enamorats, uns avis que juguen a petanca, unes mainaderes que vigilen els infants al sorral, un jardiner que poda les roses…