1998-1999

VII Trobada d’escoles associades a la UNESCO. Vetllada artística

Dia: 11 de desembre de 1998
Hora: Tot el dia. Activitat extraescolar.
Lloc: Santa Coloma de Farners (La Selva). Poliesportiu (tallers), Auditori (concerts i actuacions de teatre i dansa) i Parc de Sant Salvador (dinar)

Alumnes de 2n del CV Conjunt Instrumental i alumnes de 4t del CV Música i Literatura, impartits per la professora Marta Orts.  El repertori de concert i els intèrprets van ser els mateixos que el del Concert de Nadal de l’institut.

La premsa se’n fa ressó de l’esdeveniment:

COMARQUES. SOCIETAT. 700 alumnes participen en el 10è aniversari de l’escola Samba Kubally de Santa Coloma

Les escoles de Catalunya associades a la UNESCO van celebrar ahir la trobada anual. Set-cents alumnes de tretze centres educativus de Catalunya associats a la UNESCO van participar ahir en la trobada anual, que en aquesta ocasió es va celebrar a Santa Coloma de Farners, per commemorar el 10è aniversari de l’Escola Africana d’Adults Samba Kubally i el 50è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. (…)

Les escolaes associades a la UNESCO treballen valors com la solidaritat, la pau i la cooperació en les diferents assignatures. (…). Fora de l’àmbit teòric, més de 400 alumnes de 5è i 6è de primària de Catalunya van poder prendre ahir contacte amb la cultura africana i la seva gent participant en els tallers (…). Els alumnes de secundària – uns 200- van treballar alguns articles dela Declaració dels Drets Humans i van simular una assemblea de la ONU. A la tarda, es va celebrar una vetllada artística amb actuacions a càrrec dels centres participants. Entre aquestes, cal destacar l’actuació musical dels alumnes de 2n i 4t d’ESO de l’IES [Jaume] Vicens Vives de Girona. (El Punt, 12 de desembre de 1998)

Concert de Nadal

Dia: 22 de desembre de 1998
Hora: Horari escolar
Lloc: Teatre Ignasi Bonnin de l’IES Jaume Vicens Vives (Girona)
Organització: Seminari de Música de l’IES Jaume Vicens Vives.
Coordinació i direcció: Marta Orts

Programa

 • Green Sleaves (anònim anglès)
 • Ay, linda amiga (Cancionero de Palacio)
 • Ba ni ngyeti ba yawe (Camerun)

Alumnes de 2n d’ESO del CV Conjunt instrumental: Ferran Amagat (flauta travessera); Margot Martinez i Pau Ballesteros (guitarres); R. Alba, L. Céspedes, G. Espinar, D, Quintans, E. Caicedo, M. Fernández, I. Grima, Ll. Planton, E. Ramírez, J. Bancells i C. Blanco, O. Gafarot i P. J. Requena (flautes de bec soprano i conjunt instrumental Orff)

 • Vinyes verdes (J.M.Segarra – Lluís Llach)

Alumnes de 4t d’ESO del CV Música i Literatura: Vladimir Vilar (violí) i Narcís Garcia (guitarra)

 • Les fulles seques. Sardana (A. Guimerà i E. Morera)

Alumnes de 4t d’ESO del CV Música i Literatura: Irene Xifra (gralla), Vladimir Vilar (violí), Narcís Garcia (guitarra) i Sara Guijo (piano)

 • Carta d’un pobre. Poema d’Irene Lama

Recita: Irene Lama, de 2n d’ESO

 • Pluja àcida
 • Sota

Alumnes de 4t d’ESO: grup Zowi-E, format per Narcís Garcia (veu i guitarra), Marc Cortada (guitarra) i Tomàs Frauca (baix)

Concerts al certamen literari de Sant Jordi

Dia: 23 d’abril de 1998
Hora: Horari escolar
Lloc: Teatre Ignasi Bonnin de l’IES Jaume Vicens Vives (Girona)
Organització: Seminari de Música de l’IES Jaume Vicens Vives.
Coordinació: Marta Orts i Jovita Anaya.

Alumnat de 2n d’ESO del CV Conjunt instrumental i de l’EATP de Coral de 3r de BUP.

Concert de fi de curs

Dia: 12 de juny de 1999
Lloc: Teatre Ignasi Bonnin de l’IES Jaume Vicens Vives (Girona)
Organització: Seminari de Música de l’IES Jaume Vicens Vives.
Coordinació: Marta Orts
Col·laboren:

Actuació del grup Zowie-E (Marc Cortada, Tomàs Frauca i Narcís Garcia, alumnes de 4t d’ESO) i tots els grups de 2n i 3r d’ESO.

Festa de la Música

En el marc dels ideals de la UNESCO

Dia: 18 de juny de 1999
Lloc: Teatre Ignasi Bonnin de l’IES Jaume Vicens Vives (Girona)
Organització: Seminari de Música de l’IES Jaume Vicens Vives.
Coordinació: Marta Orts
Col·laboren: Xavier Carbó (representant de l’IES JVV a la UNESCO), alumnes del CV de 4t de Religió, alumnes de 2n d’ESO del CV Conjunt Instrumental i alumnes de 4t d’ESO del CV Cant Coral.

+ info: A Festa de la Música trobareu el programa i els intèrprets

 • ESO1. M. Acosta, A. Ballús, C. Delgado, L. Huguet, L. Martín, S. Martínez, S. Pijoan, N. Port (coreografia Funky)
 • ESO2
  • CV. Conjunt instrumental: J. Amador A. J. Amador G, Ll. Barrilado, B. Birba, N. Blanch, O. Casas, M. Castro, C. Cívil, M. Comas, L. Cuesta, A. Dalmàs, B. Escarrà, M. Genover, V. Martí, E. Martín, M. Martínez, M. Massanas, S. Morillas, O. Moret, J. Padilla, A. Palachí, N. Palachí, L. De Puig, P. Pérez, S. Sànchez i  I. Vilamitjana.
  • Grups de cambra: Ferran Amagat (Flauta travessera),  M. Codina (teclat), Aurora Corominas (teclat), Bernat Escarrà (trompeta), Diana Español (piano), Ivan Grima (teclat), J. Heredia (veu i guitarra flamenca), Irene Lamas (veu), Paula Pérez (teclat),  Joel Puig (violoncel), Laia Sànchez (piano)
  • Coreogragfia aeròbic-salsa-rap-funky:  Alba, M. Blanco, M. Codina, D. Español, E. Filgueira, S. Morillas.
 • ESO3. A. Bellod, E. Eusebio, P. Jordan, M. Oloriz (coreografia de funky)
 • ESO4: L. Ruiz (veu), N. Garcia (piano)
 • BAT1: Narcís Gibrat (teclat)

L’acte va comptar amb la participació final del grup Zowie format per alumnes d”ESO4 de l’institut: Marc Cortada (baix), Tom`pas Frauca (guitarra), Narcís Garcia (veu i guitarra), que també compta amb la participació d’Albert Xifra (bateria), del Col·legi Bell·lloc del Pla.

 • Presentadors: E. Blanco, Ll. Bautosta, L. Conejero, M. Cortada, G. Costa, R. Deulofeu, G. Dorado, P. Gironès, G. Pérez, L. Pérez, C. Quevedo, M. Rodríguez, J. Ros, V. Sànchez, J. Saus, M. Subirà i A. Terol (ESO4)
 • Llum i so: M. Vila i A. Piqueras (ESO2) i J.M. Glera (ESO4)
 • Coordinació escènica: A. Poch i S. Tremps (ESO4)

Deixa un comentari